Aginjk je knjiga na rikverc (Anna Brett)

AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo teško otkriti), no AGINJK nije jedino što je ovdje ispisano naopacke, ova cijela knjiga napravljena je naglavacke! Promišljati ovdje moraš odozdo prema gore, od kraja prema pocetku. U rikverc mozak ubaci i zaboravi na sve što smisla ima! Ovdje su cak i greške fora jer tako se rješava knjiga ova!

Ocekuješ pocetak knjige na prvoj stranici?

A, ne! Ovdje ocekuj sve, osim ocekivanog! Ovo je aginjk! Ako još ne shvacaš da je ovo vrlo neobicna i naopaka knjiga, onda se pripremi i knjigu preokreni i na zadnju stranicu okreni. Zatim se baci na crtkarenje, rezanje, lijepljenje, presavijanje, piskaranje i probij se prema pocetku ili, mozda, završetku!?!

Mladi kreativci biti ce oduševljeni ovom neobicnom knjigom, prepunom urnebesnim i neocekivanim aktivnostima. Uzivat ce u stvaranju svoje vlastite knjige, opušteno, veselo, bez „pritiska“ rješava li se neki zadatak „tocno ili ne“. Ove je idealna knjiga za sve uzraste, protkana vrhunskom zabavom! Uzor u nastanku ove knjige bio je svjetski popularan Wreck This Journal u cijemu ispunjavanju uzivaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. Trend stvaranja vlastite knjige je na vrhuncu, pridruzite mu se!

  • ISBN: 9789533134390
  • Izdavac: Profil
  • Godina: 2016.
  • Uvez: meki
  • Broj stranica: 144

Cijena: 62,91 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.