Crush it! (Gary Vaynerchuk)

Online marketinški pionir Gary Vaynerchuk 33-godišnji je poduzetnik kojega je osobnost poslovnog guru-a kao i „covjeka od vina“ ucinila popularnim i u javnosti poznatim kao "Social Media Sommelier." Samouki vinski strucnjak, unio je revoluciju u vinsku industriju sa svojim blogom Wine Library TV i pri tome povecao prihod obiteljske vinarije sa $4 milijuna na $60 milijuna u pet godina!

Sve se promjenilo. Revolucija socijalnih medija nepovratno je promjenila nacin na koji smo zivjeli ali i pristupali poslu. Bilioni dolara iz online oglašavanja cekaju da ih pokupi onaj koji moze izgraditi najbolje sadrzaje i online zajednice.

Unatoc ovim promjenama, vecina ljudi nastavlja raditi poslove koje ih ne cine sretnim, a tvrtke nastavljaju ignorirati odnose s javnošcu i marketinške koristi koje se mogu pronaci na internetu.
U knjizi Crush it! Zašto je sada vrijeme da unovcite svoju strast, Gary Vaynerchuk pokazuje kako bilo tko moze izgraditi karijeru oko onog u cemu je strastven. Takoder nudi i platforme specificnih strategija i analiza koje u kombinaciji sa istom strašcu i humorom cine Gary-a jednim od najtrazenijih govornika u SAD-u a Crush it! – Zašto je sada vrijeme da unovcite svoju strast neophodnim štivom za svakoga tko zeli shvatiti i prihvatiti buducnost poslovanja.

Procitajte i naucite:

* Kako pobijediti nezaposlenost i stvoriti izvrsnu priliku za sebe izgradnjom osobnog brenda
* Kako izgraditi online komunikaciju oko svoje strasti i brenda
* Kako uzeti „dio kolaca“ od miliuna dolara koje se vrte na internetu u online oglašavanju
* Kako izgraditi online biznis oko onoga što vas cini strastvenim bez napuštanja vašeg trenutacnog posla

  • ISBN: 9789535587231
  • Izdavac: Dva i Dva
  • Godina: 2010.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 176
  • Format: 14,00×21,50 cm

Cijena: 139,00 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.