Genij u vasim genima (Dawson Church)

Dok svijet psihologije i medicine postaje svjestan potencijala energetske medicine i njezinog djelovanja na izrazavanje naše DNK, price o cudesnim iscjeljenjima stizu iz cijelog svijeta. To su prvi glasni izvještaji o revoluciji u lijecenju kojoj je predodredeno da promijeni cjelokupnu civilizaciju, ude u svaki dio medicine i psihologije… i onkraj njih u strukture samog društva. Tokom jedne generacije otkrili smo, ili iznova otkrili, tehnike koje nas na siguran nacin, brzo i bez popratnih posljedica mogu uciniti sretnijima, manje napetima i mnogo zdravijima. Tehnike energetske medicine i energetske psihologije mogu ublaziti kronicne tegobe, izlijeciti autoimune bolesti i ukloniti psihološke traume s djelotvornošcu i brzinom s kojom se konvencionalni nacini lijecenja ne mogu mjeriti.

Implikacije tih tehnika – za ljudsku srecu, za sukobe u društvu te za politicke promjene – obecavaju radikalan pozitivan poremecaj u ljudskim prilikama koji daleko nadilazi zdravstvenu skrb.

 

Vjerujem da energetska psihologija ima potencijal za ublazavanje ljudske patnje koji nadmašuje sve napretke u psihologiji ili medicini u posljednjih pet stoljeca. To je velika tvrdnja, medutim ne radi se o preuvelicavanju. Iskušajte je sami; preobratit cete se za manje od sat vremena – i energetska psihologija ce vam preobraziti ostatak zivota!

–          Dawson Church (u uvodu knjige)

  • Izdavac: Teledisk
  • Godina: 2011.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 330

Cijena: 132,30 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.