Komplet dva meka poveza za oči fifty shades of grey

Iskusite erotične doživljaje koje će vam omogućiti ova dva meka poveza za oči od finog satena. U kompletu su dva poveza, tako da svaki do partnera može staviti jednog i time podijeliti iskustvo, ili uživati u novim trikovima i igricama koristeći ga odvojeno. 

Pomoću satenskog poveza za oči možete jednostavno partnericu ili partnera uroniti u potpunu tamu i prepustiti je/ga vašoj milosti. Eksperimentirajte sa osjećajem podređenosti i žudnje koju ćete tako probuditi i to bez fizičkog vezanja. 

U kompletu su dva poveza, tako da ne morate dijeliti jedan već  možete slijepo istraživati  jedan drugoga, otkriti nove načine uzbuđivanja ili ući u potpunosti u ulogu podređenosti. Poljupcima i dodirima pokušajte neko vrijeme dražiti partnera sve dok ne bude spreman na orgazmički doživljaj u mraku. Zatim pokušajte neke nove trikove ili za postizanje veličanstvenog vrhunca upotrijebite neku erotsku igračku kojom ćete osvojiti nove vrhunce u spolnosti. 

Povez za oči je izrađen od satena i umjetne kože što pruža mekan osjećaj na koži. Na njega je pričvršćena rastezljiva elastična traka koja omogućava potpuno prianjanje i udobnost zbog čega povez možete dugo nositi, ali i koristiti kao masku za spavanje. 

Ne sadrži lateks.
Proizvod, koji ćete dobiti skupa sa vrećicom za čuvanje, dio je kolekcije pod nazivom Pedeset nijansi sive, koju je odobrila sama autorica poznatog bestselera, E.L.James.
Pomagalo je idealan erotski poklon za sve koji su ljubitelji poznate knjige Pedeset nijansi sive.

 

  • ISBN/EAN: 5060108819657
  • Prosječna ocjena Ocjena kupaca: 5(1)

Cijena: 79,00 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.