Ljubav s Neba (Lorna Byrne)

 

Ljubav s Neba promijenit ce nacin na koji razmišljate o ljubavi; probudit ce ljubav koju nosite u sebi zbog koje cete postati suosjecajniji, sretniji, a promijenit ce zivot vama i ljudi oko vas.

 

Svi smo rodeni kao cista ljubav, no Lorna na 90% odraslih osoba vidi nešto što se cini kao prozirna celicna vrpca obavijena oko tijela, u podrucju srca, koja zatvara veliki dio te ljubavi u njima. Ipak, ne mozemo uništiti ili umanjiti tu ljubav, a Lorna nas u ovoj knjizi uci kako osloboditi više te ljubavi, kako više voljeti sebe i druge.

Andeli su mi rekli da je ljubav najsnaznija sila na svijetu. Ljubav je ta koja pomaze usmjeriti nas u pravom smjeru i koja nas tjera naprijed. Ljubav je ono zbog cega zivot vrijedi zivjeti.

Lorna Byrne

 

Byrneova pruza nadu i širi osjecaj mira; nešto što Crkva, u mnogim slucajevima, vec dugo ne uspijeva postici.

Times

 

Lorna Byrne, irska misticarka koja andele vidi jasno kao i ljude, otkriva da moze vidjeti i ljubav kao fizicku silu. To joj omogucava jedinstveni uvid u ljubav.

 

LORNA BYRNE vidi andele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rodenja u Irskoj 1953. Godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano vida andele, razgovara s njima i kaze: „Oni su oduvijek moji ucitelji, moji prijatelji.“ Lorni su andeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome nije govorila o andelima dok 2008. nije napisala knjigu Andeli u mojoj kosi. Andeli u mojoj kosi danas su medunarodna uspješnica prevedena na dvadeset i cetiri jezika i objavljena u više od pedeset zemalja. I druga Lornina knjiga, Stube prema nebu, je medunarodna uspješnica. Andeoska poruka nade Lornina je treca knjiga. Jedinstvena reakcija citatelja Lornine poruke – neovisno o njihovoj religiji – jest da im Lorna vraca nadu, pomaze im da shvate da, koliko god se mozda osjecali usamljenima, osim sebe uvijek imaju andela cuvara. Lorna je udovica s cetvero djece. Zivi povuceno u ruralnom dijelu Irske.

Za više informacija posjetite mreznu stranicu www.lornabyrne.com

Za sve ljubitelje Lorne Byrne i njezinih knjiga o andelima napravili smo novu Facebook stranicu, pozivamo vas sve na druzenje na Lorna Byrne Hrvatska – Andeli oko nas! 

 „Knjiga Andeli u mojoj kosi mnogo je više od autobiografije.Ona je otkrice koje ce vam otvoriti oci i promijeniti zivot. Andeli u mojoj kosi nosi poruku koju svijet mora cuti.“

MATTHEW E. ADAMS, AUTOR BESTSELERA CHICKEN SOUP FOR THE SOUL OF AMERICA

  • ISBN: 978-953-303-724-0
  • Biblioteka: Nar
  • Izdavac: Naklada Ljevak
  • Godina: 2014.
  • Uvez: tvrdi
  • Jezik: hrvatski
  • Prevoditelj: Slaven Lendic
  • Broj stranica: 176

Cijena: 89,10 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.