Moc pamcenja (Michael Powell)

Povecajte sposobnost pamcenja, ucinkovitije i brze ucite, pamtite više podataka bez problema!

Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamcenje. Pomoci ce vam da razvijete koncentraciju, poboljšate paznju i izoštrite pamcenje.

Dogada li vam se cesto da vam je nešto navrh jezika, a ipak se ne mozete tocno sjetiti? Je li vam se teško usredotociti dok morate uciti za ispit? Mucite li se da biste povezali ime i lice ili mozda morate zapisati popis s narudzbama svaki put kad je vaš red da narucite pice za cijelo društvo? Bojite li se da ce vam se s godinama pamcenje nastaviti pogoršavati?
Niste jedini. Medutim, vjerujete li da se pamcenje moze uvjezbati? Ako da, onda je ova knjiga odlican vodic za poboljšanje vašeg pamcenja i istinsko povecanje kapaciteta vašeg mozga. Rijec je o neurogenskom sustavu pamcenja koji se sastoji od raznovrsnih zagonetki, upitnika i izazova osmišljenih za obavljanje razlicitih memorijskih zadaca koje omogucuju fokusirano vjezbanje pamcenja. Neka od obuhvacenih podrucja su prehrana, pozornost, koncentracija, vizualno, auditivno, kinesteticko, prostorno i glazbeno pamcenje, intuicija, ciljana vjezba te mnogo mocnih mnemotehnika.

  • ISBN: 9789530609570
  • Izdavac: Skolska knjiga
  • Godina: 2015.
  • Uvez: meki
  • Broj stranica: 144

Cijena: 98,10 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.