Zivot izmedu zivota (Michael Newton)

Zivot izmedu zivota: hipnoterapija za duhovnu regresiju predstavlja više od tri desetljeca osobnog istrazivanja i razvoja tehnika klinicke hipnoze koje pomazu klijentima da pristupe sjecanjima svoje duše na zivot poslije zivota. Nacin ostvarivanja nadsvjesnog stanja transa u kojem se prisjecamo besmrtnog postojanja kljucni je element ove knjige. Pomocu povišene percepcije, obicni ljudi u stanju su pronaci vlaste odgovore na drevna pitanja "Tko sam?", "Zašto sam ovdje?" i "Odakle dolazima?"

Ovo je prije svega prakticna knjiga osmišljena tako da ljude vodi korak po korak kroz procedure za koje je sam otkrio da su najucinkovitije za pronalazenje klijentovih besmrtnih sjecanja na zivot u duhovnom svijetu. Iako je namjera ove knjige da bude koristan metodološki tekst za iskusne hipnoterapeute, sadrzi i nove prikazane slucajeve koji nisu opisani u prethodnim knjigama Putovanje dušaSudbina duša. Novi prikazani slucajevi i pitanja kojima se autor koristi kako bi potaknuo duhovne vizualizacije trebali bi zanimati citatelje kojima su se svidjele prve dvije knjige. Sve tri knjige zajedno predstavljaju trilogiju o istrazivanju informacija o zivotu nakon zivota.

Ovaj prirucnik metodolgije hipnoticke regresije u zivot izmedu zivota posvecen je svim prakticarima hipnoterapije koji pristupaju dušama svojih klijenata putem duhovne regresije, i svima onima koji traze prosvjetljenje u odnosu na svoj duhovni zivot.

  • ISBN: 978-953-289-060-0
  • Izdavac: Skorpion
  • Godina: 2011.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 222
  • Format: 23,00×15,00 cm

Cijena: 121,50 kn

Informacije o knjizi skopiyovanan s web stranice www.ljevak.hr i objavljen na našoj web stranici se upoznali čitatelje.