Andeoska poruka nade (Lorna Byrne)

Lorna vidi andele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem zivotu i o tome na koji su je nacin andeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinu poruku nade namijenjenu vama.

Lorna piše o tome kako vida andele koji pomazu ljudima kada se osjecaju umornima, bespomocnima, nevoljenima, kada misle da su loši roditelji, kada su financijski preoptereceni.

U Andeoskoj poruci nade Lorna na jednostavan nacin otkriva kako se obratiti andelima za pomoc.

Byrneova pruza nadu i širi osjecaj mira; nešto što Crkva, u mnogim slucajevima, vec dugo ne uspijeva postici.

Times

Svijet je otkrio skromnu misticarku koju bi bilo dobro poslušati.

Daily Mail

LORNA BYRNE vidi andele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rodenja u Irskoj 1953. Godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano vida andele, razgovara s njima i kaze: „Oni su oduvijek moji ucitelji, moji prijatelji.“ Lorni su andeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome nije govorila o andelima dok 2008. nije napisala knjigu Andeli u mojoj kosi. Andeli u mojoj kosi danas su medunarodna uspješnica prevedena na dvadeset i cetiri jezika i objavljena u više od pedeset zemalja. I druga Lornina knjiga, Stube prema nebu, je medunarodna uspješnica. Andeoska poruka nade Lornina je treca knjiga. Jedinstvena reakcija citatelja Lornine poruke – neovisno o njihovoj religiji – jest da im Lorna vraca nadu, pomaze im da shvate da, koliko god se mozda osjecali usamljenima, osim sebe uvijek imaju andela cuvara. Lorna je udovica s cetvero djece. Zivi povuceno u ruralnom dijelu Irske.

Za sve ljubitelje Lorne Byrne i njezinih knjiga o andelima napravili smo novu Facebook stranicu, pozivamo vas sve na druzenje na Lorna Byrne Hrvatska – Andeli oko nas!

  • ISBN: 9789533037349
  • Izdavac: Naklada Ljevak
  • Godina: 2014.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski

Cijena: 35,91 kn