Crush it!


Online marketinški pionir Gary Vaynerchuk 33-godišnji je poduzetnik kojega je osobnost poslovnog guru-a kao i „čovjeka od vina“ učinila popularnim i u javnosti poznatim kao "Social Media Sommelier." Samouki vinski stručnjak, unio je revoluciju u vinsku industriju sa svojim blogom Wine Library TV i pri tome povećao prihod obiteljske vinarije sa $4 miliona na $60 miliona u pet godina!
Sve se promjenilo. Revolucija socijalnih medija nepovratno je promjenila način na koji smo živjeli ali i pristupali poslu. Bilioni dolara iz online oglašavanja čekaju da ih pokupi onaj koji može izgraditi najbolje sadržaje i online zajednice.
Unatoč ovim promjenama, većina ljudi nastavlja raditi poslove koje ih ne čine sretnim, a tvrtke nastavljaju ignorirati odnose s javnošću i marketinške koristi koje se mogu pronaći na internetu.
U knjizi Crush it! Zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast, Gary Vaynerchuk pokazuje kako bilo tko može izgraditi karijeru oko onog u čemu je strastven. Također nudi i platforme specifičnih strategija i analiza koje u kombinaciji sa istom strašću i humorom čine Gary-a jednim od najtraženijih govornika u SAD-u a Crush it! – Zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast neophodnim štivom za svakoga tko želi shvatiti i prihvatiti budućnost poslovanja.
Pročitajte i naučite:
* Kako pobijediti nezaposlenost i stvoriti izvrsnu priliku za sebe izgradnjom osobnog brenda
* Kako izgraditi online komunikaciju oko svoje strasti i brenda
* Kako uzeti „dio kolača“ od miliuna dolara koje se vrte na internetu u online oglašavanju
* Kako izgraditi online biznis oko onoga što vas čini strastvenim bez napuštanja vašeg trenutačnog posla

  • Broj stranica: 176
  • Jezik: hrvatski
  • Godina izdanja: 2010
  • Uvez: meki
  • ISBN/EAN: 9789535587231
  • Izdavač: Directo Materia
  • Autor: Gary Vaynerchuk

Cijena: 79,00 kn