Djelovanje Krista Bozjeg i bozanske Mudrosti (Alfred Schulte, Dieter Potzel)

Prema Platonu, mudrost, grcki «sofija», znaci «znanje o bozanskim idejama». Mudrost u sebi sjedinjuje mnoge visoke vrijednosti: spoznaju, razumijevanje, sposobnost uvidanja i razlikovanja, sposobnost mišljenja i iskustvo, kao i marljivost, razboritost i sposobnost dobrog prosudivanja. Bozanska Mudrost je djelo. Istinska, bozanska Mudrost uvijek zapocinje poštovanjem Boga i zbog toga nadmašuje svaku ljudsku mudrost. Bez uvazavanja velikih mjerila, bez cestitosti, bez pravednosti i istinoljubivosti nema bozanske Mudrosti.

Tko ili što je bozanska Mudrost? Zašto je ona istisnuta iz teologije? Tko je Tješitelj, tko je «velika zena» o kojoj se govori u Bibliji? I zašto tako malo znamo o prorocima? – Autori velikim lukom povezuju djelovanje Krista Bozjeg i bozanske Mudrosti – od prapocetka do danas. Na razumljiv nacin pokazuju tko trenutacno zivi i djeluje na Zemlji – utjelovljeni seraf bozanske Mudrosti.

Dopustite da Vam srce dodirne nenametljiva ustrajnost i suverena ljubav kojom je bozanska Mudrost u svim vremenima djelovala za unutarnju dobrobit nas ljudi – a ponovo djeluje i danas.

Uz DVD u knjizi: pratite Gabriele, Bozju prorocicu i izaslanicu našeg vremena u šetnji Zemljom mira. Pogledajte što je iz sedmerodimenzionalnog svijeta preko nje transformirano u tri dimenzije i što je sve nastalo. Cujte što suvremenici koji poznaju Gabriele, imaju o njoj reci.

  • ISBN: 978-953-6284-28-3
  • Izdavac: Univerzalni zivot
  • Godina: 2010.
  • Uvez: tvrdi
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 264

Cijena: 189,00 kn