Igram se, ucim i stvaram… s Cvjetkom (Maja Hruska)

Radni listovi Igram se, ucim i stvaram… s Cvjetkom namijenjeni su djeci predškolske dobi od 5 do 5 godina.
Radni listovi osmišljeni su tako da djeca imaju mogucnost samostalno birati zadatke koje zele rješavati. Zadatci su ustrojeni od jednostavnijih prema slozenijima kako bi motivirali djecu i nizih i viših razvojnih postignuca. Uz pomoc pitanja iz razlicitih podrucja te poticanjem djecje aktivnosti – govorenja, crtanja… djeci se omogucuje da pokazu i dalje razvijaju svoje grafomotoricke vještine te razvijaju i obogacuju govor.

Zadatci u radnim listovima na zabavan nacin usmjeravaju djecu na odredivanje odnosa u prostoru, otkrivanje razlicitosti i slicnosti, na prepoznavanje i razlikovanje boja, na opisivanje i odredivanje redoslijeda radnji te ih poticu na usmjeravanje pozornosti pri prepoznavanju trazenih detalja. Na taj se nacin potice cjelokupni razvoj djeteta i utjece na razvoj brojnih sposobnosti kao Što su razvoj vidnog opazanja, poticanje i podrzavanje misaonih procesa, poticanje znatizelje, razvijanje kreativnosti i okulomotoricke koordinacije.
Rješavajuci zabavne i poucne radne listove Igram se, ucim i stvaram… s Cvjetkom, djecji i odgajatelji ili djeca i roditelji kvalitetno ce se druziti i obogatiti zajednicki provedeno vrijeme.
Dosad stecena znanja i vještine s razlicitih podrucja djeca mogu, uz pomoc dinosaura Cvjetka i njegova društva, dalje dopunjavati i dogradivati, što poticajno djeluje na njihov razvoj.

  • Izdavac: Skolska knjiga
  • Godina: 2010.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 64
  • Format: 27,00×28,00 cm

Cijena: 29,00 kn