Kako do prave ljubavi?


Autorica dr. Samantha. L. naučila ih je kako privući ljude, a prije svega muškarce, te dobiti ljubav koja im je potrebna i koju zaslužuju. To nije teška znanost, a možete bez problema pronaći čovjeka kojeg zaslužujete kroz svoj život, a sve to ćete postići samo malim jednostavnim promjenama načinom razmišljanja. Nakon što pročitate ovu knjigu bit ćete i zadovoljnije sobom i nevjerojatno poželjne, kao što to niste mogle niti zamisliti. Ovo će zaista biti transformacija vašeg života. Otkrit ćete ženu koja će osvojiti svog idealnog muškarca i biti jednostavno neodoljiva. No budite svjesne – mnogo toga što ćete pročitati ovdje odudara od savjeta koje ste tako vjerno slijedile do sad ne bi li postigle ono čemu svi težimo – savršenu vezu.
ČINJENICA: mnoga tzv. ljubavna pravila su jednostavno neutemeljena. Stvarno nema potrebe da slijedite ta bezbrojna pravila koja vas na kraju, kao što ste dosad to mogle zaključiti iz svojih propalih veza, ne vode apsolutno nikamo, već vas udaljuju od one istinske žene koja čuči u vama i čeka da bude otkrivena. Otkrijte što vas čini sretnom a to će i privući prave ljude u vaš život, one koji vas čine sretnom.
Želite izvrsnog muškarca u svojem životu? Tada i budite izvrsna žena. Nema potrebe za potjerom, uvjeravanjem, izvađanjem nemogućeg. Sve će doći na svoje mjesto. Ovo vjerojatno zvuči previše jednostavno. No ne brinite, mnogo toga se skriva iza ovoga a ja ću vam pomoći u svakom koraku na putu da postanete jedna osobita i neodoljiva žena. A najbolji dio? Jednostavno je, bezbolno i zaista osnažujuće.
Evo o čemu ova knjiga zapravo govori: o usvajanju znanja, vještina i trajne sposobnosti da bez napora i s lakoćom budete prava, kreativna, karizmatična i neodoljivo atraktivna žena koja se skrivala u vama cijelo ovo vrijeme.
"Oslobađanjem sebe od ograničavajućih vjerovanja i ponašanja koja niti ne posjedujete i koja vas sprečavaju da doživite ljubav kakvu zaslužujete, postat ćete sretniji i zdraviji nego ikad prije te privući savršenog muškarca samo za vas. Sve je na vama – želite li pokazati svoju urođenu izvrsnost i stvoriti vezu koja radi samo za vas, onda ste izbrali pravu knjigu. Veseli me što ću podijeliti s vama informaciju o tome kako se povezati s vašim sretnijim i nevjerojatnim unutarnjim bićem. No prije nego nastavim rekla bih vam nešto o sebi: ja sam Samantha i savjetnica sam za hodanje i veze. Ovu knjigu sam prije svega napisala zato jer sam umorna od gledanja pametnih, duhovitih, zanimljivih i prekrasnih žena kako se lako ˝jeftino prodaju˝ kad su u pitanju muškarci i veze općenito. A što se tiče ovog ¨jeftinog prodavanja sebe˝, u tome nisam samo gledatelj – imam i ja svojih utakmica u nogama na tom području. Objasnit ću što pod time mislim."

  • Broj stranica: 166
  • Jezik: Hrvatski
  • Datum izdanja: 05.11.2014
  • Godina izdanja: 2014
  • Uvez: Meka
  • ISBN/EAN: 9789535747222
  • Mjere proizvoda: 21×14,7 cm
  • Izdavač: Fsi Grupa D.O.O.
  • Autor: Samantha Love

Cijena: 79,00 kn