Let iznad oblaka (Richard Bach)

Richard Bach se vraca nakon deset godina s pozitivnom zivotnom porukom. To je uistinu pravi dogadaj za milijune Bachovih obozavatelja. U ovom spoju Matrixa i Tajne, Bach propituje samu prirodu stvarnosti i daje odgovore koji ostavljaju bez daha!

U carobnom i nepredvidljivom romanu izvrstan pisac Richard Bach vraca se svojim glavnim temama: ljubavi prema letenju i profesionalnom zanimanju za metafiziku. U ovoj napetoj prici Bach govori o Jamesu Forbesu, prakticnom pilotu veteranu, i njegovom susretu s Marijom, zarobljenom u zrakoplovu bez pilota. Tijekom njihova razgovora, Forbes razmišlja o nekadašnjem susretu s nametljivim hipnotizerom i njegovom preminulom suprugom. Kao i u slucaju Bachovih prethodnih bestselera, prica je sredstvo za istrazivanje razlicitih duhovnih i filozofskih pitanja. Bach zakljucuje da je naš svijet rezultat jedne hipnoticke sugestije za drugom te da se tajna smislena zivota sastoji u tome da naucimo kontrolirati te sugestije.

Evo što Richard Bach kaze o znacaju svog rada:
"Oduvijek imamo moc da promijenimo svoje halucinacije, a time i stvaran svijet! Tu moc poznajemo pod mnogim etiketama: pozitivno razmišljanje, zakon privlacnosti, tajna… Mi ne stvaramo vlastitu stvarnost, nego stvaramo vlastite privide, a ova nam knjiga pokazuje kako smo svi mi to radili svakog dana svog zivota i kako to radimo još i danas."

Bach ima gorljive obozavatelje. Iskustvo citanja "Privida" i "Galeba Jonathana Livingstona" milijuni smatraju dogadajima koji su im promijenili zivot. Da bi se dokopali ove knjige stajat ce u redu.

  • ISBN: 9789533042336
  • Izdavac: V.B.Z.
  • Godina: 2010.
  • Uvez: tvrdi
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 118
  • Format: 14,00×20,00 cm

Cijena: 108,00 kn