Ljubav i postovanje (Dr. Emerson Eggerics)

LJUBAV I POŠTOVANJE: ona cezne za ljubavlju, njemu treba poštovanje

OTKRIJTE JEDINSTVENU TAJNU USPJEŠNOG BRAKA!

Najdublja zenina potreba je potreba za ljubavlju. Kad je ta potreba ispunjena, ona je sretna.

Muškarceva najdublja potreba je da se osjeca poštovanim. Kad je ta potreba ispunjena, on je sretan. U suprotnom, dolazi do sukoba.

Jedinstvena tajna uspješnoga braka * Autor daje odgovore i biblijske naputke za ova kljucna pitanja: • zašto dolazi do sukoba u braku? • kako ih riješiti? • kako uzivati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju?

JEDINSTVENA KNJIGA O BRAKU

Revolucionarna poruka

„Vec sam 35 godina u braku i nikada dosad nisam cula nešto poput ovog.“
„Ovo je lozinka koju sam citavo vrijeme pokušavao odgonetnuti.“
„Upalila mi se lampica.“
„Odjednom su mi se otvorile oci.“
„Kao bracni savjetnik još nikada nisam naišao na ovako dobru knjigu o braku.“
„Poruka ove knjige mogla bi pokrenuti nešto veliko.“

Jednostavna poruka

Zenina je najveca potreba biti voljena. Kada to osjeti, ona je sretna. Muškarceva je najveca potreba osjetiti da ga njegova zena poštuje. Kada to osjeti, on je sretan.
Kada ove dvije potrebe nisu zadovoljene, nastaje nered. Knjiga „Ljubav i poštovanje“ otkriva nam što u supruznicima budi negativne reakcije i kako se na jednostavan i biblijski utemeljen nacin suociti s bracnim problemima.

Ucinkovita poruka

Baveci se savjetovanjem bracnih parova više od trideset godina, a oslanjajuci se na biblijsku i znanstvenu utemeljenost povezanosti ljubavi i poštovanja, dr. Emerson Eggerichs i njegova supruga Sarah šire ovu poruku diljem Amerike i time unose promjene u nacin ophodenja medu supruznicima.
Što zelite od svoga braka? Da pored njega/nje osjecate mir? Da osjecate bliskost? Zelite li osjetiti da Vas Vaš muz/Vaša zena uvazava? Zelite li zivjeti u braku kakvim ga je Bog zamislio i Vama namijenio? Onda krenite putem ljubavi i poštovanja.

Dr. Emerson Eggerichs je magistrirao komunikacijske znanosti na koledzu Wheaton, teološki je studij završio na Sveucilištu Dubuque te je doktorirao na podrucju obiteljskog pastorala na Sveucilištu Michigan

  • ISBN: 9789537929152
  • Izdavac: Figulus
  • Godina: 2015.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Prevoditelj: Dubravka Rojc, Vita Rovis

Cijena: 90,00 kn