Ljubav, vise nije previse (Adrian Predrag Kezele)

Ova knjiga oslanja se na desetak tisuca osobnih savjetovanja provedenih tijekom više od dvadeset godina rada. Najcešca tema i najveci problem: ljubavni odnosi!

Knjiga "Ljubav, više nije previše" ukazuje na cinjenicu da vecina ljudi u javnosti odrzava sliku jednoljublja, dok su po prirodi zapravo višeljubni. Mnogi od njih u tajnosti – najcešce varajuci svoje najdraze – ljube više od jedne osobe istodobno, bilo da se radi o osjecajima ili o seksualnosti.

I dok upravo emocionalni problemi postaju uzrokom mnogih bolesti danas, mi i dalje zivimo u odnosima koji su prepuni lazi, patnje, licemjerja. Nije li došlo vrijeme za istinu o ljubavi?

Knjiga "Ljubav – više nije previše" progovara o novim mogucnostima koje su pred nama te o pravu svakog od nas da te mogucnosti istrazuje. No istodobno, to je i knjiga koja ce vam pruziti duboke uvide u to što je zapravo ljubav. Naucit cete kakve ljubavi nastaju na osnovi "šest tjelesnih omotaca" te saznati kako i zašto nas privlace razliciti ljudi? Što se dogada kad se zaljubimo, a što kad "samo" provedemo noc u neobveznom seksu?

Saznat cete kako se ljubavi mijenjaju i kako izgledaju kad se propuste kroz neko od "sedam spojnih zarišta". Moze li ljubav, posebice više ljubavi, predstavljati put do nekih novih, do sada nedozivljenih stanja svijesti? Objašnjena je potpuna "anatomija ljubavi" koja predstavlja osnovu za razlicite ljubavne odnose, kako one jednoljubne, tako i višeljubne.

Upoznat cete i neprijatelje ljubavi, posebice ljubomoru. Kako i zašto nastaje ljubomora? Ova knjiga ne samo da odgovara na to pitanje vec nudi i prakticne postupke za borbu protiv nje. Upoznat cete i suprotnost ljubomori – tajanstvenu ljubozivu koja je nepogrješiv znak razvoja svijesti i koja najbolje cvjeta u situaciji u kojoj se voli više.

Jednostavna, jasna, izravna, provokativna i prakticna knjiga "Ljubav – više nije previše" nezamjenjiv je vodic u tajne istinske ljubavi, bez obzira koju vrstu ljubavnih odnosa izaberete kao najbolju za sebe.

  • ISBN: 9789532870329
  • Izdavac: Dvostruka duga
  • Godina: 2010.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 288

Cijena: 135,00 kn