Modna dizajnerica – vjencanice (Eleonora Barsotti)

Cetiri nova naslova donose omiljene i uvijek popularne teme za djevojcice koje vole maštati, crtati, kreirati i dizajnirati.

U prvom dijelu svake knjige nalaze se modeli koje je potrebno odjenuti u skladu s temom knjige, pa se tako pred mlade dizajnerice postavlja izazov osmišljavanja modnih kombinacija odijevanja top-modela, mladenki, djevojaka koje vole rokersku i glamuroznu odjecu te svecane haljine.

Nadahnuce mozeš potraziti u primjerima vec odjevenih djevojaka ili kreirati nešto potpuno drugacije. Nebrojeno je kombinacija i mogucnosti, stoga uzmi boje i škare pa se prepusti mašti.

Knjiga donosi i papire s uzorcima tkanina na kojima mozeš crtati odjecu, cipele i modne dodatke, a nakon toga mozeš ih izrezati i pricvrstiti ili nalijepiti na modele. Odaberi najprikladnije boje i uzorke za svoje odjevne ideje.

Kombiniraj odjecu koju sama stvoriš s onom vec kreiranom u knjizi, po zelji crtaj po modelima i ukrasi ih naljepnicama i šljokicama. Poigraj se raznim kombinacijama, bojama i materijalima. Ne zaboravi na obucu i modne dodatke.

Kreiraj, maštaj, zabavi se!

  • ISBN: 9789533134628
  • Izdavac: Profil
  • Godina: 2015.
  • Uvez: meki
  • Broj stranica: 68

Cijena: 35,91 kn