NLP – Uvod u osobni rast i razvoj (Dragana Mladenovic, Jelena Vrsaljko)

Knjiga NLP – Uvod u osobni rast i razvoj citateljima ce predstaviti osnove neurolingvistickog programiranja, njegove tehnike i vještine te nacela i vjezbe kojima svaki pojedinac moze u zeljenom smjeru unaprijediti svako svoje zivotno polje.
Koncepcijom knjiga slijedi predavanja prakticarskog treninga te ukljucuje mnoge primjere s kojima su se autorice tijekom rada susretale.
Kao idealan spoj teorijskog znanja i višegodišnje prakse, tumaci pozadinu svima poznatih svakodnevnih problemskih situacija, obicno popracenih AHA-efektom.

Uz knjigu – DVD s filmom “AJMO PROBAT…”
Dara Lorenzi i Rakan Rushaidat u glavnim ulogama, reziser Daniel Rafaelic
Film o utjecaju tehnika NLP-a na prihvacanje razlicitosti i promjenu kvalitete komunikacije!

Rijec recenzentica:

NLP je podrucje koje je jako slabo zastupljeno u literaturi i svaki pokušaj da ga se priblizi domacem citateljstvu je hvalevrijedan. U literaturi izvorno na hrvatskom jeziku nema drugih knjiga koje na ovako sustavan nacin obraduju temu koja moze ljudima znacajno unaprijediti kvalitetu zivljenja. Stoga je objavljivanje ove knjige jako vazno. U knjizi svatko moze pronaci informacije o tome kako prepoznati vlastite snage i ogranicenja, kao i efikasne nacine za uspješan razvoj, uz istovremenu stalnu brigu o drugima. Takav stav potreban je u svim segmentima zivota: od obitelji, posla, slobodnog vremena, donošenju vaznih odluka…
mr. spec. Tanja Pureta, prof. psihologije, trenerica i coach NLP-a

Ljudi koji se bave kognitivnom naukom pocinju da uvidaju da nam nacini na koji razmišljamo mnogo više govore o tome kako treba da razmišljamo nego specificni nauceni postupci. Sami smo odgovorni ako ne iskoristimo sopstvene resurse, sami smo krivi ako dozvolimo da baš u potpunosti ‘odrastemo’. Nije dobro zapamtiti zivot po rizicima koje nismo prihvatili.
Autorice nam nude izazov. Voz misli koji vodi u buducnost davno je napustio stanicu sa nekoliko hrabrih ljudi; ako zelite da udete u taj voz, procitajte ovu knjigu.
dr. sci. med. neuropsihijatrije Dušica Gocic Stankovic

  • ISBN: 978-953-6970-63-6
  • UDK: 159.92:159.95
  • Izdavac: Kigen
  • Godina: 2009.
  • Uvez: meki, uz knjigu je izdan i prilog DVD video istog naslova
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 252
  • Format: 16,50×24,00 cm

Cijena: 156,45 kn