Nova alkemija


Freda Alana Wolfa smatram jednim od najvažnijih pionira na području svjesnosti. Njegova djela već godinama uvelike pridonose mom razumijevanju odnosa znanosti i duha. »Prodor uma u materiju« iznosi svježe i uzbudljive uvide o tome kako se očituje neočitovano te kako naša svijest iz trenutka u trenutak stvara svijet i svemir u kojem živimo. Ova bi knjiga mogla promijeniti način na koji doživljavate svijet.
Deepak Chopra
Fizičar Fred Alan Wolf ponovno nas vodi na čarobno i tajanstveno putovanje u pustolovnu zemlju znanosti i duha. Knjiga »Prodor uma u materiju« otvara novo područje, koje nas istodobno ispunjava i uzbuđenjem i energijom, dajući čitatelju naputke za istraživanje svjesnosti i kozmičkog misterija. To je kvantna alkemija u svom najboljem obliku.
Michael Toms,
suosnivač, voditelj i producent
emisije New Dimensions Radio
Navodni prodor uma u materiju već dugo predstavlja spornu temu i u znanosti i u humanističkim disciplinama. U ovoj izazovnoj i revolucionarnoj knjizi Fred Alan Wolf iznosi plan rada »novih alkemičara« koji će nastaviti »Veliko djelo«. Svako poglavlje Prodora uma u materiju prepuno je tako maštovitih prijedloga i tako nečuvenih uvida da čitatelj na svjesnost i kozmos više nikada neće moći gledati na isti način.
Stanley Krippner, doktor znanosti,
suautor knjige »The Mythic Path« (Mitski put)
U konačnici se mora premostiti provalija između »ovoga unutra« i »onoga vani«, a ta se dva područja moraju susresti u razumijevanju jednote ili univerzalnosti. Fred Alan Wolf daje nam instrumente kojima to možemo postići.
Glen P. Kezwer, doktor znanosti,
autor knjige »Meditation, Oneness and Physics«
(Meditacija, jednota i fizika)

  • Broj stranica: 176
  • Godina izdanja: 2011
  • Uvez: meki
  • ISBN/EAN: 9789533040721
  • Mjere proizvoda: 20×14 cm
  • Izdavač: V.B.Z.
  • Autor: Fred Alan Wolf

Cijena: 79,00 kn