Odrzavanje i gospodarenje imovinom (Skupina autora)

Odrzavanje i gospodarenje imovinom” naslov je kapitalnog prirucnika s kompleksnog podrucja odrzavanja i upravljanja tehnickim sustavima i infrastrukturom i gospodarenja imovinom, koji je upravo u tisku, a bit ce promoviran u svibnju ove godine.

Prirucnik je plod višegodišnjega rada hrvatskih odrzavatelja, menadzera, eksperata, doktora znanosti s dugogodišnjim iskustvom u industrijskim pogonima, koji su pod okriljem Hrvatskog društva odrzavatelja napisali prirucnik koristan svakom odrzavatelju, menadzeru s podrucja odrzavanja i gospodarenja imovinom, kao i studentima tehnickih fakulteta.

Upotpunjen suvremenom metodikom, ilustracijama, grafikonima i primjerima radnih procesa iz prakse, prirucnik je strukturiran sukladno potrebnim znanjima koje menadzer odrzavanja treba posjedovati, a koje je definirao EFNMS, European Federation of National Maintenance Society, te ce sluziti i kao udzbenik prilikom pohadanja tecaja, polaganja ispita i stjecanja certifikata Europski strucnjak upravljanja odrzavanjem EFNMS-a.
Prirucnik je tiskan u ogranicenoj tirazi pa Vas ovim putem pozivamo da što prije osigurate jedan ili više primjeraka za Vaše osobne potrebe i za potrebe tvrtke.

  • ISBN: 9789535521945
  • Izdavac: Hrvatsko drustvo odrzavatelja
  • Godina: 2016.
  • Uvez: tvrdi
  • Broj stranica: 430

Cijena: 380,00 kn