Oluja prije zatisja (Neale Donald Wlasch)

Nešto se dogodilo tijekom pet tjedana 2011. godine što se nije dogodilo desetljecima, a mozda i stoljecima – a mi to nismo ni zamijenili. Odnosno, nismo shvatili o cemu je rijec.

Masovni nemiri od Tunisa preko Egipta do Libije potresli su arapski svijet i izazvali društvenu i politicku krizu diljem zemaljske kugle. U nekoliko su dana potres, tsunami i nuklearna katastrofa zastrašujucih razmjera potresli Japan i ponovno izbacili svijet iz ravnoteze, dok su se svjetska financijska trzišta nastojala odrzati, a narodi i drzave teturali na rubu bankrota.

To smo, dakako, zamijetili. No, mozda nismo shvatili da drevna prorocanstva za ovo vremensko razdoblje spominju upravo one dogadaje kojima smo svjedoci: istodobne ekološke, politicke i financijske katastrofe. Jesmo li svjedoci »kraja povijesti« a da toga nismo ni svjesni?

U svojoj prorocanskoj novoj knjizi Oluja prije zatišja Neale Donald Walsch, autor 17 bestselera New York Timesa, pruza nam zaprepašcujuci odgovor: da. No, istodobno kaze da se nemamo cega plašiti. Walsch nam pruza iznimno objašnjenje onoga što se danas zbiva na cijelom planetu.

Uz to nam, što je još vaznije, pruza cudesni recept za iscjeljivanje našeg zivota i svijeta kroz odgovore na sedam jednostavnih pitanja, pozivajuci citatelje diljem svijeta da se u razmjeni za spas Zemlje okupe na internetskoj stranici TheGlobalConversation.com.

Neodoljivo ispricana u pravom trenutku, prepuna autorove jedinstvene mudrosti i pouzdanih savjeta, Oluja prije zatišja odgovara na svako pitanje koje vrijedi postaviti o prosincu 2012. godine i onome što dolazi poslije.

Neale Donald Walsch autor je 27 knjiga o prakticnoj duhovnosti, ukljucujuci i seriju Razgovori s Bogom, prodanu u milijunima primjeraka diljem svijeta. Knjige su mu prevedene na 35 jezika, a sedam ih je bilo na popisu bestselera New York Timesa

  • ISBN: 9789533046716
  • Izdavac: V.B.Z.
  • Godina: 2014.
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 248

Cijena: 99,00 kn