Pedeset nijansi sive – trilogija (Erika.L. James)

PEDESET NIJANSI SIVE
Bestseler autorice E. L. James. ‘Pedeset nijansi sive’ (Fifty shades of grey) prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmaticnog tajkuna Christiana Greya. Eroticna, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive prica je koja ce vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.
 
Kada studentica knjizevnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujuceg muškarca. 
Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaca da zeli tog muškarca i da se, unatoc njegovoj tajanstvenoj suzdrzljivosti, ocajnicki zeli zbliziti s njim. 
Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju zeli, ali pod vlastitim uvjetima. 
Šokirana, ali i uzbudena Christianovim neobicnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – medunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrzenu obitelj, Christian Grey covjek je mucen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. 
Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istrazuje vlastite mracne zelje. 
Eroticna, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive prica je koja ce vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama. 

PEDESET NIJANSI MRACNIJI
Preplašena neobicnim ukusom i mracnim tajnama prelijepog, mucenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihov odnos kako bi zapocela novu karijeru u jednoj izdavackoj kuci u Seattleu. 
No u svakom trenutku misli su joj ispunjene zudnjom za Christianom i, kada joj on predlozi novi dogovor, Anastasia ne moze odoljeti. 
Stare strasti ponovo se rasplamsaju i njih dvoje zapocnu novi senzualni odnos, a Anastasia saznaje više o mucnoj prošlosti njezina opsjednutog i zahtjevnog ljubavnika. 
Dok se Christian bori sa svojim demonima, Anastasia se mora suociti s bijesom i zavišcu svojih prethodnica te donijeti najvazniju odluku u zivotu.. 

PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI
Baš kada se ucini da ce zajednickom snagom uspjeti svladati sve prepreke, nesrece, zloba i sudbina urote se protiv njih i pretvore Anine najdublje strahove u stvarnost..

Šokirana, zaintrigirana i na kraju odbijena Christianovim neobicnim erotskim ukusom, Ana zahtijeva dublju predanost. Odlucan da je zadrzi, Christian na to pristaje. Sada Ana i Christian imaju sve – ljubav, strast, bliskost, bogatstvo i nebrojeno mnogo mogudnosti za bududnost koja lezi pred njima. 
Medutim, Ana je svjesna da nede biti lako voljeti Christiana i da de to što su zajedno pred njih postaviti izazove koje nijedno ne ocekuje. Ana mora nekako nauciti prihvatiti Christianov raskošan zivotni stil, pritom ne zrtvujudi vlastiti identitet.
Christian mora prevladati svoju opsesivnu potrebu da sve kontrolira, istodobno se boredi s demonima iz mucne prošlosti.

  • ISBN: 9789537213565
  • Izdavac: Foku komunikacije
  • Godina: 2014.
  • Uvez: meki

Cijena: 134,10 kn