PEDESET NIJANSI TRILOGIJA


PEDESET NIJANSI SIVE
Bestseler autorice E. L. James. ‘Pedeset nijansi sive’ (Fifty shades of grey) prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya. Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.
 
Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca.
Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim.
Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima.
Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira.
Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.
Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.
PEDESET NIJANSI MRAČNIJI
Preplašena neobičnim ukusom i mračnim tajnama prelijepog, mučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihov odnos kako bi započela novu karijeru u jednoj izdavačkoj kući u Seattleu.
No u svakom trenutku misli su joj ispunjene žudnjom za Christianom i, kada joj on predloži novi dogovor, Anastasia ne može odoljeti.
Stare strasti ponovo se rasplamsaju i njih dvoje započnu novi senzualni odnos, a Anastasia saznaje više o mučnoj prošlosti njezina opsjednutog i zahtjevnog ljubavnika.
Dok se Christian bori sa svojim demonima, Anastasia se mora suočiti s bijesom i zavišću svojih prethodnica te donijeti najvažniju odluku u životu..
PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI
Baš kada se učini da će zajedničkom snagom uspjeti svladati sve prepreke, nesreće, zloba i sudbina urote se protiv njih i pretvore Anine najdublje strahove u stvarnost..
Šokirana, zaintrigirana i na kraju odbijena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana zahtijeva dublju predanost. Odlučan da je zadrži, Christian na to pristaje. Sada Ana i Christian imaju sve – ljubav, strast, bliskost, bogatstvo i nebrojeno mnogo mogudnosti za bududnost koja leži pred njima.
Međutim, Ana je svjesna da nede biti lako voljeti Christiana i da de to što su zajedno pred njih postaviti izazove koje nijedno ne očekuje. Ana mora nekako naučiti prihvatiti Christianov raskošan životni stil, pritom ne žrtvujudi vlastiti identitet.
Christian mora prevladati svoju opsesivnu potrebu da sve kontrolira, istodobno se boredi s demonima iz mučne prošlosti.

  • Datum izdanja: 20.01.2014
  • Godina izdanja: 2014
  • Uvez: Meka
  • ISBN/EAN: 9789537213565
  • Izdavač: Fokus Komunikacije D.O.O
  • Autor: Erika.L. James
  • Prosječna ocjena Ocjena kupaca: 5(9)

Cijena: 149,00 kn