Program Bozanskog zdravlja (Skupina autora)

Zdravlje potice srecu i inspirira pojedinca da produbi svoje znanje o sebi i svijetu. Zdravlje znaci savršena ravnoteza u svim sustavima djela i uma. Tijelo i um jako su povezani i zato je jako bitno brinuti se za oboje. Svaki covjek zeli srecu, a jedino kada je zdrav, on moze ostvariti tu srecu i sklad sa samim sobom. Zbog velikih zahtjeva od okoline danas je pojedinac primoran iscrpljivati se i na fizickim i psihickim razinama. Zbog ovih opterecenja on pati od bolesti, napetosti, stresa i ostalog. Rješenje za ovakve probleme je jednostavan program namijenjen svakome, bez obzira na dob, spol, vjeru ili naciju, koji ce omoguciti da se na lak i nenaporan nacin oslobodite stresa i napetosti te procisti tijelo i um. Kada pocnete prakticirati ove tehnike, nije potrebno da se necega odricete, vaš zivot i navike mogu ostati i dalje iste. Ovo je znanstveni nacin otklanjanja nagomilanih napetosti u tijelu i umu. Disanje i meditacija omogucuju postizanje dubokog odmora i rješavanje duboko ukorijenjenih stresova, dok fizicke vjezbe masiraju unutarnje organe cineci tijelo zdravim. Sve što vam treba je kontinuiran rad i rezultati ce se osjetiti vrlo brzo. Samo redovita vjezba cini cuda.

Knjiga „Program Bozanskog Zdravlja" namijenjena je za bolje razumijevanje vašega tijela i svijesti. U ovoj knjizici opisani su meditacija, pranajame – tehnike disanja, vjezbe za koherenciju tijela i duha i nacine kako da ocuvate i pomladite svoje tijelo. S ovakvim programom cete moci lakše i kreativnije obavljati svoje svakodnevne aktivnosti i obaveze. Cilj ovog programa je da pojedinac zivi svoj puni mentalni potencijal i uziva u zivotu u sreci, miru i suosjecanju.

Prije nego pocnete koristiti ovu knjigu trebate biti uvedeni u osnovni Program Bozanskog Zdravlja kod adekvatnog ucitelja.

  • ISBN: 978-953-98820-1-1
  • UDK: 615
  • Izdavac: Park Bozanske Energije
  • Godina: 2009.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 126

Cijena: 70,00 kn