Rahu (A. P. Kezele)

zjest cu njihova srca i duše;
pretvorit cu ih u neprepoznatljivu kašu
misli, osjecaja, zudnji i potreba!
Sve cu ih opsjesti! Sve njih. Rahuuu…!

 

Rahu je bestjelesan demon, neumrla odsjecena glava osudena da zauvijek luta svijetom u potrazi za svojim tijelom. U nemogucnosti da ga pronade, Rahu posuduje tuda tijela opsjedajuci svakoga tko mu se nade na putu. Kako to izgleda kad bestjelesni demon opsjedne arhetipove poput Kralja, Majke, Ratnika, Trgovca, Svecenika, Madam ili Sluge, i kakve to veze ima s vašim vlastitim zivotom, procitat cete u iznenadujuce stvarnim opisima demonske opsjednutosti neuobicajenim za "duhovnu" literaturu.

Pohlepa, igre moci, ubojstva, zaludenost, emocionalni vrtlozi i mnoštvo drugih predstava odigrava se tijekom potrage jednog demona za vlastitim tijelom. Medutim, oprez! Simbolika prica mogla bi vas uzdrmati, a njihovo znacenje za vaš vlastiti zivot moglo bi vas otposlati na put bez povratka! Ovo je knjiga za one koji imaju hrabrosti suociti se s konacnom preobrazbom.

Rahu – bestjelesni demon cetvrta je u nizu takozvanih "ritualnih prica" kojima Adrian P. Kezele na vec prepoznatljiv, citljiv i iznenadujuce obuhvatan nacin ukazuje na skrivena pravila koja upravljaju našim zivotom, a da toga najcešce nismo ni svjesni. Ovo je ujedno i cetrdeseta, jubilarna knjiga ovoga plodnog autora cije su rijeci dotakle i promijenile zivote mnogobrojnih citatelja.

Druge knjige istog autora iz ciklusa "ritualnih prica": Velicanstveni Saturn, Carobnica i Suncani labirint.

  • Izdavac: Dvostruka duga
  • Godina: 2013.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 216
  • Format: 15×21 cm

Cijena: 132,30 kn