Seks – kako raditi one stvari


Uobičajena je pogrešna predodžba o seksualnim priručnicima prema kojoj oni uništavaju svu tajnovitost seksa. To je točno ako je vama „tajnovitost" nepoznavanje točne dubine klitorisa ili konkretne vrste lubrikacije koja je najbolja za malo ljubavi u stražnjem dijelu tijela. Ako će vam pokvariti seks to što će vam netko reći koje bi vam seksi igračke mogle izmaknuti tlo pod nogama, a koje samo nadražiti osjetljive dijelove tijela, onda slobodno ostavite ovu knjigu na polici.
Neka ova knjiga postane vaš atlas ljudskog tijela prepun prečica, slikovitih puteljaka i istaknutih znamenitosti. Ali nemojte čekati i otvoriti je tek kada se budete osjećali izgubljeno, jer je najvažnija stvar koju valja znati o seksu ta da ne postoji samo jedan način kako biti seksi i da postoji više načina kako stići do mjesta koje vas čini sretnima. Mnogo je pritisaka da se mora seksati ili izgledati na određeni način, ali ono što je uistinu važno jest ono što godi vama i vašem partneru. U knjizi se nalazi sve što trebate / želite znati o zavođenju, anatomiji, orgazmu, manualnom, oralnom ili analnom seksu, spolnom odnosu, igračkama za seks, seksualnim fantazijama i spolnom zdravlju.
Profinjene, britke na jeziku i stručnjakinje za sva seksualna pitanja, Em i Lo svoje pisanje opisuju kao informativno, ali zabavno, nepopustljivo, ali nekritičko, seksi, ali nikada vulgarno.
Em i Lo autorice su kolumne o savjetima za seks i veze na Nerve.com već više od tri godine, a osmislile su i revolucionarne stranice za samce Nerve Personals. Redovito pišu za brojne američke časopise, uključujući Glamour, New York, Details, Men’s Health i svakodnevni blog www.DailyBedpost.com te razne britanske publikacije, uključujući Cosmopolitan, Red, More, The Guardian, The Times. Na svojoj mrežnoj stranici www.EMandLO.com obrađuju sve stvari o ljubavi i seksu.
 

Open publication – Free publishing – More seks

  • Broj stranica: 192
  • Jezik: hrvatski
  • Godina izdanja: 2009
  • Uvez: tvrdi
  • ISBN/EAN: 9789531406369
  • Izdavač: Mozaik knjiga
  • Prosječna ocjena Ocjena kupaca: 5(3)

Cijena: 59,90 kn