Selotejp marketing (John Jantsch)

Najbolji svjetski marketinški vodic za male poduzetnike

Mucite se pokušavajuci osmisliti pravi logotip koji prenosi vašu poruku?
Ne znate po cemu se vaša tvrtka razlikuje od drugih? Pitate se kako doci do klijenata i naci svoje mjesto na globalnom trzištu?
Selotejp marketing knjiga je koja ima odgovore na sva vaša pitanja te rješenje za sve nepoznanice i probleme koji vas muce.

Selotejp marketing smatra se najboljim svjetskim marketinškim vodicem upravo zbog sustavnog pristupa marketingu; otkriva da je savršen marketing nalik samoljepivoj vrpci jer vaše ce se marketinške ideje bolje zalijepiti nanesete li ih u više slojeva – baš poput selotejpa!

U ovoj vam knjizi poznati americki marketinški strucnjak John Jantsch nudi rješenja za razvoj i provedbu marketinškog plana koji ce osvjeziti poslovanje vaše tvrtke i uciniti je dugorocno uspješnom, no knjiga je istodobno namijenjena i onima koji se tek odlucuju pokrenuti vlastiti posao.

Kako se kod vecine malih poduzetnika cesto javlja sindrom »marketinške ideje tjedna«, što je problem koji sprjecava sustavan pristup marketingu, Jantsch objašnjava kako izbjeci tu zamku, a uz uvodne premise i predstavljanje svoje teorije Selotejp marketinga, uputit ce vas kako cete ta nacela primijeniti u svojoj tvrtki, što trebate poduzeti da biste bili uvjerljiviji i uspješniji, da vas klijenti upoznaju i zavole te da proširite svoj posao.

U ovom preciznom, preglednom i prakticnom prirucniku mnoštvo je korisnih, jasnih i jednostavnih marketinških alata, savjeta i ideja za poboljšanje vaše osnovne marketinške poruke, a Jantsch objašnjava prvoklasne marketinške strategije i cini ih tako dostupnima i primjenjivima u svakoj tvrtki.

  • ISBN: 9789533040585
  • Izdavac: VBZ
  • Godina: 2013.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 247
  • Format: 15,5×23,5 cm

Cijena: 117,00 kn