Stvorite novo ja (dr. Joe Dispenza)

Zelite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Zelite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti. Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja ce vas nauciti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uci da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogucnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju paznju. Posljedicno, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

No, problem je što naš identitet do 35. godine gotovo posve uvjetuje niz negativnih ponašanja i vjerovanja koja su „kolabirala u stvarnost“. A kako ponavljamo jedne te iste aktivnosti, tako naši mozgovi sve više odbacuju mogucnost djelovanja izvan okvira te se priklanjaju starim i poznatim rješenjima.

Promjena je moguca, ali ne na razini namjere, nego joj je potrebno pridruziti i emociju koja mijenja naš DNK. Sve što jesmo moguce je mijenjati, ali trebamo se fokusirati na ono što zelimo, a ne na ono što ne zelimo. Taj iskorak podrazumijeva napor, ali svaki puta kad se odvazimo pomisliti nešto novo, ili se prepustiti novoj aktivnosti, mozak to biljezi. Pritom razbijamo krug repetitivnog ponašanja i otvaramo vrata promjeni koja nam moze promijeniti zivot na nezamislive nacine. Cetverotjedni program za stvaranje novog “ja” dr. Joeja Dispenze upravo nam to pokazuje.

Dr. Joe Dispenza je neuroznanstvenik te svjetski poznati autor, izmedu ostalog i uspješnicePlacebo ste vi.

  • ISBN: 978-953-257-344-2
  • Izdavac: Planetopija
  • Godina: 2016.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 312

Cijena: 125,10 kn