Tajna trenutnog iscjeljenja (Frank J. Kinslow)

Tijekom posljednjih nekoliko godina mnogi su se ljudi uvjerili u novo videnje svijeta uz pomoc inovativnih metoda samopomoci. Kvantni entrainment (KE) je najnovije postignuce u tom podrucju: KE djeluje u njeznom dodiru koji tiho pokrece autonomni zivcani sustav da spontano i trenutno kreira ozracje u kojemu se moze dogoditi duboko iscjeljenje. Ova fantasticna metoda samopomoci lako se provodi i ne zahtijeva prethodno znanje – svatko je moze primijeniti! A ono što najviše zadivljuje: pritom nece samo tretirana osoba dozivjeti osjecaj dubokog iscjeljenja i rasterecenja nego i osoba koja primjenjuje KE dozivljava trenutni, trajni osjecaj blagostanja. Pokušajte – iznenadit cete se koliko je kvantni entrainment mocan!

„Postoji jedna suptilna tajna koja ceka na vas, koja vam je bliza od daha, zivotnija od sljedeceg otkucaja vlastita srca. Kad otkrijete ovu tajnu vaš ce se zivot otvoriti cudima koja su svjetlosnim godinama daleko od onoga što ste mislili da je moguce. To je tajna zdravlja, radosti i mira. Ona je na djelu upravo sada, dok citate ove retke. No ta je tajna skrivena od vas. Nije skrivena u simbolima nekog nerazumljivog svetog spisa duboko u utrobi drevnog hrama, nego upravo pred vašim otvorenim ocima.

Ova jednostavna knjiga otkrit ce vam tu tajnu i pokazati vam kako da crpite iz njenih dubina te na taj nacin obogacujete svoj zivot i zivot clanova svoje obitelji, prijatelja pa cak i kucnih ljubimaca. Na stranicama koje slijede naucit cete iscijeliti tijelo, um i dušu na nacin koji zahtijeva tako malo napora kao i promatranje cudesnog zalaska sunca. Znanstveni postupak koji ce se rasprostrijeti pred vama svi lako nauce i mogu odmah primjenjivati. Jednostavan je kao i sama tajna. I jednako mocan.“ (Frank Kinslow u predgovoru knjige)

  • ISBN: 978-953-7039-92-9
  • Izdavac: Teledisk
  • Godina: 2011.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 130

Cijena: 85,05 kn