Upravljanje razvojem turizma i poduzetnistva (Mato Bartoluci)

Djelo profesora Mate Bartolucija opsezno je i odlicno dokumentirano strucno štivo koje je u istom tonu obuhvatilo razvoj dvaju sukladnih podrucja – turizma i poduzetništva. Autor je dao pregled mišljenja o toj temi svih domacih, a dijelom i stranih strucnjaka. Rijec je o izbornom znanstvenom radu, po strukturi izrazito namijenjenom studentskoj populaciji. Djelo profesora Bartolucija prvi je takav rad pripremljen za objavljivanje u Hrvatskoj.
prof. dr. sc. Boris Vukonic

Udzbenik se u cijelosti odnosi na podrucje razvoja turizma, poduzetništva i menadzmenta turizma. Zbog svoje je kompleksnosti zahtijevao multidisciplinarni pristup što je novost u nas. Takav je pristup utemeljen ponajprije zbog upotrebe udzbenika u nastavnom procesu jer je namijenjen za predmete turisticka politika i razvoj te poduzetništvo u turizmu.
prof. dr. sc. Tanja Mihalic

Autor je priznati strucnjak koji dobro poznaje teoriju i izazove prakse pa je na tim polazištima obradio vrlo široku i slozenu materiju i prezentirao je na zanimljiv i za studente prihvatljiv nacin. Time se osigurava relevantna ispitna literatura za kolegije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ali i za studente srodnih fakulteta u Hrvatskoj koji izucavaju tu problematiku. Ovaj je udzbenik jednako vazan za praksu jer daje odgovore na mnoga pitanja iz suvremene problematike upravljanja turistickim razvojem i poduzetništvom.
prof. dr. sc. Milena Peršic

  • ISBN: 978-953-0-30418-5
  • Izdavac: Skolska knjiga
  • Godina: 2013.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 480

Cijena: 149,00 kn