Vodic za razumijevanje obrazovanja (Sandra Bebek, Guste Santini)

Ovaj vodic vodi vas u svijet obrazovanja, nudeci jednostavna objašnjenja i poruke koje ce vam koristiti bez obzira na to da li tek razmišljate kojom profesijom se zelite baviti ili ste je vec odabrali, a niste zadovoljni poslom koji radite. Uz obilje zivopisnih ilustracija, aforizama, izreka i filozofskih misli koje prate tekst, vjerujemo da ce vam vodic biti zanimljivo štivo za citanje.
 
Imajuci u vidu krizna razdoblja i potrebu za upravljanjem vlastitom sudbinom radi što ucinkovitijeg rješavanja stalno prisutnih i rastucih rizika, ovaj vodic, naglašavajuci da je obrazovanje najznacajniji investicijski projekt s kojim se pojedinac susrece u svom zivotu, ukazuje na kljucne cimbenike koji vam mogu pomoci ne samo da odaberete odgovarajucu profesiju nego i da trajno osigurate svoj opstanak na trzištu rada. Osim toga, pomoci ce vam da naucite prepoznati nekvalitetne privatne škole kojih danas ima kao gljiva poslije kiše. To je osobito vazno, ne samo zato da ne biste gubili vrijeme i novac, nego i zato što tamo stecene diplome kad-tad dodu na kušnju.
 
Stoga, u promišljanju koja znanja i vještine vam trebaju da biste mogli više zaraditi ili pak dobiti nove prilike u karijeri, i što je to cega ste se spremni odreci da biste stekli baš ta znanja i vještine, ovaj vodic neka bude prvi korak. Darujete ga sebi i onima koje volite. Necete pogriješiti.

  • ISBN: 978-953-7413-12-5
  • Izdavac: Rifin
  • Godina: 2012.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 140

Cijena: 100,00 kn