Vodic za upravljanje projektima (Gregory M. Horine)

Pred vama se upravo nalazi dosad najveci projekt iz podrucja vašeg djelovanja. „Vodic za upravljanje projektima“ tocno ce vam pokazati gdje trebate zapoceti, a potom ce vas korak po korak voditi kroz cijeli vaš projekt! Strucni voditelj projekata Greg Horine pokazuje vam tocno kako treba raditi, a kako ne, oslanjajuci se pritom na najbolju postojecu praksu s ovog polja. Shvatite ulogu koju imate kao voditelj projekta… stecite potrebna umijeca i otkrijte koje to osobne vrline krase velike voditelje projekata. Naucite kako se projekti mogu ucinkovito ustrojiti, procijeniti i rasporediti… upravljajte njihovim ishodima, poteškocama, izmjenama, rizicima, kakvocom, prodavateljima, komunikacijama i ocekivanjima… iskoristite tehnologiju na najbolji moguci nacin… upravljate virtualnim radnim skupinama… i svakako umaknite problemima o koje se inace spoticu novopeceni voditelji projekata! Ovo novo izdanje još brze razvija vašu strucnost u upravljanju projektima, zahvaljujuci posve novim uvidima u Microsoft projekte, u izazovnim situacijama vezanim uz projekt te u zagonetnim, svakodnevnim pitanjima oko upravljanja projektima.

„Vodic za upravljanje projektima“, dovest ce vas ubrzo do toga da sami upravljate projektima! Evo malog uvida u ono što cete tek nauciti.

To su:

    * Kljucni koncepti i temelji koji stoje iza najboljih tehnika upravljanja projektima, dokazanih u praksi
    * Nacin razmišljanja i vještine kojima su ovladali ucinkoviti voditelji projekata
    * Tehnike projekata koje su vazece u svim vrstama industrija i sa svim alatima
    * Opci elementi uspješnih projekata
    * Lekcije iz neuspjelih projekata
    * Vrijednost i vaznost predvodenja projekta u odnosu na upravljanje projektom
    * Kako upravljati trendovima rasta projekta i nezgodnim vrstama projekata, sa kojima se novopeceni voditelji projekata lako mogu susresti
    * Kako na što bolji nacin iskoristiti Microsoft projekte
    * Kako odgovoriti kada se stvarni projekt ne podudara sa zacrtanim scenarijima
    * Strucan uvid u kljucne koncepte i pitanja upravljanja projektima

Gregory M. Horine je stekao diplome iz podrucja poslovne tehnologije i upravljanja informatickim projektima (PMP/CCP) te postao strucnjakom koji iza sebe ima dvadeset godina uspješnoga rada u raznim industrijama, i to zahvaljujuci primjeni nacela usluznog predvodenja. No, njegova prvenstvena snaga i strucnost ogledaju se u upravljanju projektima te u predvodenju, u razvijanju rješenja i slozenih aplikacija za poduzeca, kao i u njihovoj cjelovitoj primjeni i integraciji. Jedan je od autora prvog izdanja ispita za stjecanje diplome PMP.

  • ISBN: 9789535587217
  • Izdavac: Dva i Dva
  • Godina: 2009.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 400

Cijena: 159,00 kn