Volite sebe i budite zdravi (Louise L. Hay, Heather Dane, Ahlea Khadro)

Ova je knjiga ljubavna prica. Pokazuje vam da voleci sebe mozete stvarati zdravlje, srecu i dugovjecnost. Dobit cete savjete, jelovnike, recepte, afirmacije i vjezbe koje su mi cijelog zivota pomagale da ostanem zdrava, prepuna zivota i snazna. Ali, što je još vaznije, na ovom ce vam se nevjerojatnom putovanju otvoriti srce i otkrit cete na koje sve nacine mozete voljeti i podrzavati sebe.
Louise L. Hay
 

Desetljecima je Louise L. Hay, autorica brojnih bestselera, mijenjala zivote ljudi poucavajuci ih kako da se oslobode uvjerenja koja ih ogranicavaju. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udruzila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, srece i dugovjecnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
 
Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste dosad procitali, ova se ne bavi trendovskim dijetama i nije dogmaticna, nego vam iznosi jednostavan, ali obuhvatan sustav za iscjeljivanje tijela, uma i duha koji se svodi na promjenu nacina razmišljanja te vas poucava kako mozete poboljšati svoje zdravlje, raspolozenje i razinu energije.
 
U ovoj knjizi otkrit cete tajne kojima se Louise desetljecima koristila kako bi maksimalno pojacala djelovanje afirmacija i tijelo ponovno uskladila s umom, saznat cete što je zapravo prehrana i kako odrediti koje su dijete za vas uistinu ucinkovite. Naucit cete slušati ono što vam vaše tijelo zeli reci. Otkrit cete metode za postizanje dugovjecnosti, vitalnosti, dobrog raspolozenja i intuicije te za ispunjavanje jedinstvenih zdravstvenih potreba svog tijela u svim zivotnim razdobljima. Zato je Volite sebe i budite zdravi knjiga koju svakako morate imati u svojoj kucnoj biblioteci.

  • ISBN: 9789533047157
  • Izdavac: V.B.Z.
  • Godina: 2015.
  • Uvez: meki
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 372
  • Format: 15,5*23,5 cm

Cijena: 107,10 kn