Zaveslaji života -borakse

Bio je svjetski prvak, osvajač olimpijske medalje, sudjelovao je četiri puta na Olimpijskim igrama, i to, zamislite, na Ljetnim i Zimskim, i to, zamislite, u dva sporta, veslanju i bobu. U 25 godina sportske karijere osvojio je “mali milijun” medalja, pokala, priznanja, pobijedio je na brojnim regatama širom svijeta. I onda, u 40. godini života, odlučio je napisati autobigrafiju. Onu sportsku, dakako.
Igor Boraska, veliko ime splitskoga i hrvatskoga sporta, veliko ime evropskog i svjetskog veslanja u 304 stranice sportske autobiografije “Zaveslaji života” opisao je, kako sam kaže, “veslanje i sport iznutra, cili pakal kroz kojega san proša, krv, suze i znoj koje prate karijeru vrhunskog sportaša”.
Recenzent “Zaveslaja života”, poznati splitski novinar Saša Ljubičić kaže:
– “Zaveslaji života” su autobiografija ne samo jednog vrhunskog sportaša nego i intelektualca, koji širokim znanjem i interesima izaziva poštovanje kod čitatelja. Boraska nije kao drugi diktirao u pero jer pisanje nije njegov fah, on ga se latio, dokazavši se kao publicist vrijedan hvale.
Predstavljanje Boraskinih “Zaveslaja života” održat će se večeras u 19 sati u restoranu Gusar u Spinutu. O knjizi će govoriti Duško Krstulović, Milorad Bibić i Saša Ljubičić, te sam autor, a u programu će sudjelovati komiški kalafat i pjesnik Ante Tonko Božanić, te Mješovita klapa i Ansambl Slobodne Dalmacije.

  • Broj stranica: 306
  • Godina izdanja: 2009
  • Uvez: tvrdi
  • ISBN/EAN: 9789535597209
  • Izdavač: Profil Knjiga D.O.O.
  • Autor: Igora Borakse

Cijena: 79,00 kn